B2B usluge

Niste sigurni što Vam treba da bi vaše poslovanje funkcioniralo?

Nije da se volimo hvaliti, ali glupo je ne spomenuti već kad se interesirate za naše usluge – mi se stvarno kužimo u računala i te stvari.

U Besoftu okupili smo stručnjake za različita područja digitalnog svijeta, od web dizajna, preko marketinga do softverske i hardverske podrške, upravo zato kako bismo mogli klijentima pružiti kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu.

Često je najvažniji dio našeg posla – kvalitetna priprema klijenata, odnosno savjetovanje za izradu sustava po njihovoj mjeri: od postavljanja servera preko „slaganja“ harvdera optimalnih performansi do odabira najboljih programa za rad.

Tijekom godina iskustva mi smo napravili sve moguće pogreške, kako ih vi ne biste ponavljali i pronašli prava rješenja svakog izazova, kako vi ne biste gubili vrijeme.

Stoga, ako ste u dvojbi, ne oklijevajte – naša vrata uvijek su otvorena.

    Zatraži ponudu

    Održavanje informatičke infrastrukture

    Onaj tko je smislio frazu: „ako nije pokvareno, ne popravljaj“ očito nije živio u digitalnom dobu. Jer, u današnjim uvjetima za kvalitetan rad česta nadogradnja i optimizacija opreme jednostavno su nužnost.

    No, zašto biste vi brinuli u tome, kada to možemo raditi mi? Besoft nudi ugovorno održavanje sve vrste opreme, a svaki trošak ove usluge višestruko se isplati kroz njen duži životni vijek i kvalitetnije poslovne procese.