Web aplikacije po mjeri korisnika

Za početak, počnimo s objašnjenjem onoga što je web-aplikacija?

Web aplikacija je računalni program koji koristi web preglednike i web tehnologiju za izvršavanje zadataka preko internetske veze.
Web aplikacija je u osnovi dinamička web stranica u kombinaciji s programiranjem na strani poslužitelja koji uključuje funkcionalnosti kao što su interakcija korisnika, povezivanje s back-end bazom podataka i još mnogo toga.
Svakodnevni primjeri web-aplikacija uključuju internetsko bankarstvo, društvene mreže, web stranice, web shopove, aplikacije za košarice, online ankete, blogove, interaktivne igre i sustave za upravljanje sadržajem.

Svijet web aplikacija je ogroman i raznolik, zbog čega nije ni čudo da je potražnja za razvojem custom web aplikacija u naglom porastu.

U moru gotovih rješenja u 90% slučajeva niti jedna od njih neće 100% zadovoljiti Vaše potrebe i uvijek fali “ono nešto”.

Upravo iz tog razloga se poduzetnici polagano okreću programerskim firmama kao što smo mi da im osmisle i razviju program / aplikacija po njihovoj mjeri.

Sada kada je koncept web-aplikacija jasan i definiran, prijeđimo na sljedeće:

  Zatraži ponudu

  Razvoj web-aplikacija

  Proces razvoja web-aplikacija možete zamisliti kao nacrt web-aplikacije, gdje je detaljno opisan sveobuhvatni pregled onoga čemu je namijenjena,  dizajn, funkcionalnosti, značajke, ciljanu publiku i drugo do kojega dolazimo nakon pračenja procesa u poduzeću te iscrpnim razgovorima sa djelatnicima kojma će i biti namjenjena web aplikacija.

  Djelatnici su ključ uspjeha u razvoju aplikacija, jer su upravo oni ti koji će dati najbolje savijete za ubrazavanje odrđenih procesa, prijavit razne bugove koji se pojave u produkciji te dati konstruktivne prijedloge za unaprijeđenje aplikacije.

  Prilagođena web aplikacija

  Suštinski sastojak modernog poslovanja Web-aplikacije su temeljne u suvremenim poslovnim okruženjima jer donose brojne prednosti koje tvrtkama pomažu brže i učinkovitije ostvariti ciljeve.

  Ove pogodnosti uključuju: mogućnost pokretanja web-aplikacija na više platformi, bez obzira na njihov operativni sustav ili uređaj, sve dok je preglednik kompatibilan.
  Korisnici mogu pristupiti istoj verziji web-aplikacije, uklanjajući sve probleme s kompatibilnošću.

  Izrada prilagođenih web-aplikacija ima u vidu skalabilnost prilikom izrade aplikacije, s obzirom na buduće potrebe tvrtke da se nosi s promjenjivim potrebama u razvojnom okruženju koje odgovara potrebama korisnika.

  Web-aplikacije su isplative jer zahtijevaju malo podrške i održavanja.