Fiskalna blagajna

Treba li Vam fiskalna blagajna?

Treba li vam fiskalna blagajna koja će vam pojednostaviti poslovanje, omogućiti trenutačnu dostupnost svih robnih i financijskih izvještaja, osigurati jednostavan rad za djelatnike i kvalitetan nadzor poslovanja za menadžment?
U tom slučaju, treba vam Besoftova fiskalna blagajna.

Ne morate biti vrhunski dizajner da biste cijenili kvalitetan dizajn, jednako kao što ne morate biti računalni ekspert da biste znali prepoznati kvalitetan softver. Neše cjelovito programsko rješenje spaja upravo te dvije kvalitete: „moćan stroj“ pod „haubom“ koji instantno provodi brojne kompleksne zadaće i kreira željene izvještaje, „upakiran“ u privlačno sučelje svojom jednostavnošću prilagođeno potrebama svakog korisnika.

Fiskalizacija je obveza svih koji posluju s gotovinom, a izbor između visoke cijene i loše kvalitete fiskalne blagajne stavlja težak izbor pred trgovce i ugostitelje, osobito vlasnike manjih objekata koji nemaju financijske mogućnosti uložiti značajne svote novca u fiskalni sustav.
Upravo zato Besoft je osmislio fiskalnu blagajnu koja spaja inovativan dizjan i karakteristike naprednih sustava po cijeni prihvatljivoj i malim obrtnicima i poduzetnicima.

Jedan program s brojnim opcijama, fiskalnu bagajnu kao svoje softversko rješenje implementirali su brojni uspješni poslovni subjekti – od velikih lanaca s više stotina poslovnica do malih obiteljskih tvrtki, stoga smo sigurni da će biti izvrstan dodatak i vašem poslovanju.

    Zatraži ponudu