Izrada web shopa

Što je jamac uspjeha trgovine u današnjim uvjetima poslovanja? Dobar proizvod?

To je svakako preduvjet svakog posla, no u oštroj konkurenciji kupce treba na pravi način uvjeriti upravo u kvalitete vašeg proizvoda.

A to nas vraća na prvo pitanje: krije li se ključ uspjeha u kvalitetnim djelatnicima, istaknutim lokacijama trgovina sa skupim „kvadratima“ na gradskim promenadama i u trgovačkim centrima?
Možda je „trik“ u dobro osmišljenoj i dobro plaćenoj marketinškoj kampanji? Sve to može donijeti prednost nad konkurencijom, no u digitalnom dobu skladišta i izlozi ne mjere se u ,metrima kvadratnim, već u gigabajtima i pikselima.

Odgovor na pitanje s početka teksta, ako to nisu otkrili dosadašnji opisi jest – webshop!

Nažalost, dramatski trenutak ovog otkrivenja pomalo je „ispuhan“ činjenicom da trenutačno čitate odjeljak posvećen upravo internetskoj trgovini pa ste upravo takav odgovor i mogli očekivati (priznajte, šokiralo bi vas da smo rekli da se tajna uspjeha krije u kvaliteti otirača za noge pred trgovinom).

  Zatraži ponudu

  Dakle, već shvaćate važnost web trgovine, no – čisto da vam dokažemo da ste apsolutno u pravu – spomenimo i nekoliko brojčanih pokazatelja.

  Iako većina trgovaca shvaća prednosti web trgovina – smanjuju se troškovi poslovnica, otvara nov i jeftin kanal prema kupcima, pojednostavljuje prodaja i distribucija, olakšava „trenutačna“ kupnja – većina njih u internetske poslovnice ulaže tek minimalna sredstva i trud.

  Upravo to može biti vaša prednost pred konkurencijom!
  Besoft vam omogućuje profesionalnu izradu web shopa i izradu web stranica u skladu sa suvremenim trendovima internetske trgovine i očekivanjima kupaca, stručnu pomoć pri ispunjavanju uvjeta za kartična plaćanja, sustavnu optimizaciju za tražilice za bolje pozicioniranje „u bespućima interneta“, a po potrebi i razradu promotivne kampanje na društvenim mrežama i Google-ovoj mreži.

  Drugim riječima, zahvaljujući našem iskustvu u koje ubrajamo i webshop prostore trgovaca koji ostvaruju više od stotinu milijuna kuna prometa godišnje, možemo vam ponuditi izrada web shopa po sistemu „ključ u ruke“, uz rješavanje svih mogućih prepreka koje se mogu pojaviti između vaših proizvoda i kupaca.

  Ulaganje u kvalitetan web shop danas nije samo nužnost, već i ulaganje koje se vrlo brzo može opravdati boljim poslovnim rezultatima.