Partneri u Vašem uspjehu

Računala su ćudljiva bića, razgovarati s njima je ponekad uistinu nemoguće.
To zna svatko tko je pokušao shvatiti što znači koja brojka uz mrske riječi ”error” ili kojom se kombinacijom dodira može ugrijati ”zamrznute” sustave.

Zbog tih frustracija nastao je Besoft, tvrtka osnovana 2003. godine s ciljem pružanja kvalitetnih programsko-harvderskih rješenja uz optimizirana sučelja s najmanjom mogućom količinom stresa za korisnike. Naš ”soft touch” idealan je za sve koji žele ”graditi na oblacima”.

Mi nismo šaptači računalima, ponekad se s njima dugo svađamo prije nego što od njih dobijemo ono što želimo (jer, pametniji popušta, zar ne?) ali izvrsno pričamo brojne programske jezike i dijalekte, a uvjerljivi smo i u vizulanoj komunikaciji zahvaljujući našem dizajnerskom timu.

Besoft d.o.o.

  • OIB: 23705138719 
  • Trgovački sud u Rijeci
  • MBS: 040310430
  • Član uprave društva: Tina Bokur           
  • REIFFEISEN BANK AUSTRIA d.o., 10000 Zagreb, Petrinjska 59
  • IBAN: HR4824840081106703137                   
  • Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

A kad jednom krenemo u razgovor sa strojem, najdraže nam je ispričati cijelu priču, stoga smo se opredijelili za cjelovita integrirana poslovna rješenja koja kombiniranjem informacijskih podsistema i aplikacija pokrivaju proces upravljanja informacijama i svim radnim tokovima jedne tvrtke. Neovisno o tome ima li tvrtka jednog ili tisuću zaposlenih, znamo osigurati jednostavan i stabilan računalni ekosustav koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Petnaest godina na tržištu naučilo nas je da tvrdnja prema kojoj se ne isplati popravljati ono što nije pokvareno u računalnom svijetu ne drži vodu – temeljito održavanje i konstantna nadogradnja sustava nužnost su u vremenu dramatičnih i brzih promjena tehnologije, stoga redovito unaprijeđujemo naše znanje, usluge i proizvode.

Zato prepustite nama da popričamo malo s vašim računalima, da vam u oblaku izgradimo cjelovito poslovno carstvo, da osmislimo atraktivno sučelje vaše web stranice koje će mamiti poglede posjetitelja i da vam omogućimo poslovanje bez stresa u kojem ćete se moći posvetiti svim drugim aspektima vaše poslovne djelatnosti.

Jer, kažu da poslovanje u Hrvatskoj nosi 99 problema, ali loš poslovni sustav i slaba informatička podrška ne moraju biti među njima…

Blog


04/04/2020

Kako preseliti svoj OPG sa tržnice na internet?

Covid-19 apokalipsa malih proizvođaća Pandemija koronavirusa je zauvijek promijenila naše živote i napravila potpuni kaos u našoj ekonomiji. Trenutno Hrvatska broji 15.000 ljudi koji su se našli na cesti, jer su vladine mjere protiv širenja virusa Covid-19 donjele zabranu rada za sve djelatnosti koje nisu nužne za osnovne životne potrebe. Pritom su najdeblji kraj izvukli